Oogland Film Productions
Oostelijke Handelskade 941
1019 BW Amsterdam
Nederland
T +31(0)20 6838728
E info@oogland.com
Nederlands English
NIEUWS
Jaar:

Lied van Ballingschap in competitie bij NFF

vrijdag 22 juli 2016

De film Lied van Ballingschap is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival. De film zal in Utrecht in première gaan.

Lied van ballingschap vertelt het leven van de Iraanse schrijver Nasim Khaksar, een man die zich rekenschap geeft van zijn ballingschap en het bestaan als vluchteling. Als het stof van dertig jaar vluchteling zijn is neergedaald, als de herinneringen aan de geselingen tijdens zijn gevangenschap een verre echo zijn, wat blijft er dan over?

De 36e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van 21 t/m 30 september 2016.« terug naar nieuwsoverzicht 2016

 

woensdag 2 november '16

Première Verloop van Jaren in Tuschinski

De nieuwe film van John Albert Jansen Verloop van Jaren - Dichter bij Remco Campert gaat op 20 november 2016 in première bij IDFA, om 16.30 uur in Tuschinski 1. Kaarten voor de première...meer »

vrijdag 22 juli '16

Lied van Ballingschap in competitie bij NFF

De film Lied van Ballingschap is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival. De film zal in Utrecht in première gaan. Lied van ballingschap vertelt het...meer »

maandag 25 april '16

Het Alfabet van de Angst bekroond in Sofia

Na de prijs voor Beste Regie op het Astra International Documentary Film Festival in Sibius, Roemenië en de nominatie voor een Gouden Kalf in Utrecht afgelopen jaar kreeg regisseur John...meer »